Extra Μαρμελάδα Μύρτιλο Με Σπόρους Chia

Σπιτική μαρμελάδα μύρτιλο με 54% φρούτο και σπόρους chia χωρίς συντηρητικά και χρωστικές.

Καθαρό βάρος: 250g
Διατηρείται σε δροσερό, σκοτεινό χώρο και μετά το άνοιγμα φυλάσσεται στο ψυγείο.
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ

Συστατικά: Μύρτιλα (54%), ζάχαρη, νερό, χυμός λεμονιού, σπόροι Chia

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ/NUTRITION FACTS Ποσότητα ανα 100γρ/per 100g: Ενέργεια/Energy 1184/283kJ/kcal(14% ΠΠΑ/RI), Συνολικά λιπαρά/Total fat 1,0g(1% ΠΠΑ/RI), Κορ. Λιπ/Sat. Fat 0,1g (1% ΠΠΑ/RI), Υδατάνθρακες/Carbohydrates 66g (25% ΠΠΑ/RI), Σάκχαρα/Sugars 60g (67% ΠΠΑ/RI), Εδώδιμες Ίνες/Fibers 2,7g, Πρωτεΐνες/Proteins 1,0g (2% ΠΠΑ/RI), Αλάτι/Salt 0,005g (0% ΠΠΑ/RI). ΠΠΑ/RI: Προσλαμβανόμενη ποσότητα αναφοράς ενός μέσου ενήλικα / Reference intake of an average adult (8400 kJ/2000 kcal)

5,00 

Εξαντλημένο

Pavlina Tsampanaki
Read More
Άψογη εξυπηρέτηση από την Μαρίνα και την ομάδα της. Τα blueberries έφτασαν σε άριστη κατάσταση στην άλλη άκρη της Ελλάδας (Χανιά). Γλυκά, γεμάτα, ο, τι καλύτερο! Μην κάνετε το λάθος να παραγγείλετε μόνο 1 κιλό. Θα εξαφανιστούν αμέσως. Ευχαριστούμε πολύ! katerina saxsanidou Εξαιρετικά μυρτιλα και υποδειγματικη εξυπηρέτηση από την Μαρίνα!! Θα πρότεινα ανεπιφύλακτα να τα δοκιμάσει κάποιος.
Marilena Andr
Read More
Μα τι ωραία μύρτιλα είναι αυτά!Εδώ και τρία χρόνια παραγγέλνω ανελλιπώς και περιμένω να φτάσει ο Ιούλιος κάθε φορά για να τα ξαναγευτώ!Μπράβο σας
Maria Serpanou
Read More
Ακόμα μια χρονιά και μένουμε απόλυτα ευχαριστημένοι ικανοποιημένοι και ενθουσιασμένοι με την αγορά μας .Μπορεί ενα προιόν να ειναι πολυ καλό αλλα δεν φτανει αν δε εχει και τους σωστούς ανθρώπους απο πισω του και εσεις τα εχετε ολα . Σας ευχαριστώ πολύ .
Tuija Sifoniou
Read More
Είμαι απο την Φινλανδία και νόμιζα οτι έχουμε τα καλύτερα μύρτιλα λόγου καιρού εκεί. Αλλά πρέπει να πω ότι Great Blueberries είναι πολύ πολύ καλά.
Σταυρουλα Πετροπουλεα
Read More
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!! Συγχαρητήρια κυρία Μαρινα Για την δουλειά, τον κόπο σας & την εξαιρετική συσκευασία σας με την κάρτα σας!!! Πεντανόστιμα & παρόλη την απόσταση τα παραλάβαμε σε άριστη κατάσταση!!!
Aretina Paschaloudis
Read More
Τα καλύτερα μύρτιλλα που έχω δοκιμάσει ποτέ!!! 2η χρόνια και παίρνω στοκ για το χειμώνα 😍😍😍
Christy Geo.
Read More
Άψογη εξυπηρέτηση από την κυρία Μαρίνα ευγενέστατη!Τα καλυτερα blueberries που έχουμε φάει και σε προσεγμένη συσκευασία τα παραλάβαμε άρτια !!! Χίλια μπράβο 👏👏👏
Νικολ Κοντη
Read More
Γευστικότατα μύρτιλλα και τέλεια εξυπηρέτηση! Τα παιδιά περιμένουν όλο τον χρόνο να φθάσει ο Ιούλιος προκειμένου να γευτούν ΑΥΤΑ τα μύρτιλλα..
Andria K
Read More
Παρηγγειλα λιγο πριν κλεισουν οι παραγγελίες λόγω τέλους εποχής. Και στεναχωριέμαι που δεν προλαβα να στοκάρω για το Χειμώνα όσα θα ήθελα. Τα λατρεύουν τα παιδιά και ΤΟΣΟ φρεσκα και νοστιμα μύρτιλλα δεν εχω βρει πουθενα αλλου. Και εχουμε δοκιμασει πολλα! Υπεροχα πραγματικα, ανυπομονουμε για του χρονου!!! Συγχαρητηρια!
Γιούλη
Read More
Η αλήθεια είναι πως πλέον κατά καιρούς μπορώ να βρω blueberries στα σούπερ μάρκετ. Όμως περιμένω πως και πως να έρθουν στην εποχή τους, να τα παραγγείλω από τη Μαρίνα που δε γνωρίζω προσωπικά αλλά με ενθουσίασε η ιδέα να παραγγέλνω κάτι από τον παραγωγό, φρεσκότατο, με προσεγμένη συσκευασία και μεταφορά, και σε κανονικότατες τιμές για την ποιότητα του. Μπράβο στην ομάδα της Great Blueberries. Συγχαρητήρια Μαρίνα, είστε έμπνευση 👏🏻👏🏻👏🏻 🏻
zoi zevgara
Read More
Ότι και να πω θα είναι λιγο.. Πρέπει να παραγγείλεις για να γευτείς την ποιότητα!
Previous
Next